NaiveNaive.com - usluge grafičkog dizajna - kontaktirajte nas

OSTVARITE BESPLATNU DOSTAVU ZA HRVATSKU Minimalna potrošnja košarice je 400kn (53.09€)

USLUGE GRAFIČKOG DIZAJNA

Kroz fokus kvalitetne komunikacije izravno nudimo usluge grafičkog dizajna slušanjem i u potpunosti razumijevanjem klijenata.
Kreativnost nam je svakako najbitnija komponenta dizajna uz funkcionalnost. U kontekstu samog grafičkog dizajna baziramo se na izradu logotipa, plakata, reklama, preloma te pripreme različitih dizajna i formata za tisak.

USLUGE SITOTISKA 

Korištenjem tehnike sitotiska, otiskujemo predmete kao što su majice, hlače, kape, čarape, kišobrane, ruksake i slično. Osim otiskivanja odjevnih predmeta sitotisak omogućuje i izradu umjetničkih otisaka na papiru, tisak samoljepljivih naljepnica, kao i tisak na preslikače. Karakteristika otisaka u sitotisku je dugotrajnost samog otiska kao i visoki opacitet boja koji nije moguće postići korištenjem digitalnih tehnika tiska. Tiskanjem na preslikače moguće je uz pomoć glačala ili vruće preše, prenjeti motiv na tekstilni predmet po želji. Na taj način moguće je jeftinije otisnuti željene motive koje zatim kupac samostalno može zapeglavati na majice po želji.

Nudimo uslugu sitotiska do 4 boje kada je u pitanju direktni tisak na tekstil te uslugu sitotiska i u više boja kada je u pitanju tisak na preslikače i papir.

ANDROMEDA TATTOO

Andromeda je galaksija udaljena 2,5 milijuna svjetlosnih godina od studija za tetoviranje smješten u Koprivnici. Za realizaciju od 2018. godine zaslužna je Ivana Kokša. Završila je srednju školu Primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, smjer slikarstvo.

Samostalno stečenu i razvijenu vještinu i zanat prenosi na najveći čovjekov organ, a to je koža.
Konzultacijom zajedno s klijentima dolazi do jedinstvenog dizajna ispunjavanjem želja i ideja, ukoliko ne postoji već unaprijed osmišljena.
Usluga tetoviranja se odvija u prostorima pod visokim higijenskim standardima. Koristi se jednokratna sterilizirana oprema proizvedena u Njemačkoj, Velikoj Britaniji ili SAD-u.

FINANCIJSKA ANALIZA

Uskoro više informacija….

Prijava

Izgubili ste lozinku?

Otvoriti račun?